E-liquid kopen, welke moet je nu kiezen?

Het gaat vaak als volgt. Een roker is de vieze sigarettenlucht die aan zijn of haar kleding blijft hangen meer dan zat. Daarnaast lopen de kosten van pakjes sigaretten steeds hoger op, vindt ook de dokter dat het tijd wordt om ermee te stoppen en hoef je niet meer telkens een momentje te nemen om er eentje op te steken. Toch is het lastig om te stoppen, want het blijft toch een verslaving. De oplossing? Een e-sigaret! Je hebt een mooi basismodel uitgekozen en gaat zo snel mogelijk overstappen. Maar nu de vraag, welke vloeistof of e-liquid kopen? En zit daar dan ook nicotine in of juist niet? Er is in ieder geval genoeg keuze. Dat is aan de ene kant prettig, maar maakt het ook lastig. Iets met bomen en een bos, zullen we maar zeggen. We vertellen je daarom wat meer over e-liquid.

Met of zonder nicotine

Je kunt zelf kiezen of je een e-liquid met of zonder nicotine kiest. Bij de meeste wordt aangegeven hoe de hoeveelheid nicotine, als dat er inzit, zich verhoudt tot een normale sigaret. Zo kun je in ieder geval in het begin zorgen dat je geen afkickverschijnselen krijgt.

Smaakjes

Los van de keuze voor een e-liquid kopen met of zonder nicotine, zijn er nog een heleboel smaakjes. Honderden verschillende keuzen komen op je af, dus wat kies je dan? Een fruitsmaakje kan lekker zijn, maar is in het begin vaak nog iets te heftig. Neem er daarom eentje met tabaksmaak of zonder smaak. Later kun je altijd nog nieuwe smaakjes gaan proberen en kom je er vanzelf achter wat je lekker vindt!

Een e-liquid kopen

Nu weet je wat meer over het kopen van e-liquid. We hopen dat je hiermee aan de slag kunt en gaat genieten van je overstap naar de e-sigaret!