Dopper gebruiken is goed voor het milieu

Met de huidige plastic afvalberg is het zaak dat je ervoor kiest een manier te bedenken om zo min mogelijk plastic afval te maken. Indien je vaak een flesje water of iets anders meeneemt voor onderweg kun je ook goed kiezen voor een Dopper die je kunt navullen. De Dopper bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Leuk als relatiegeschenk

Een Dopper is een Nederlands product en is een navulbare fles die je overal mee naar toe kunt nemen. Het is een leuk relatiegeschenk om cadeau te doen aan je klanten, personeel of leveranciers omdat ze er vaak gebruik van kunnen maken. Om het nog net even wat persoonlijker te maken kun je de Dopper ook van een opdruk naar eigen keuze laten voorzien. 

Bedrukken op de gehele fles

Deze opdruk kan alleen op de dop gedaan worden maar ook over de gehele fles. Dit betekent dat de fles rondom bedrukt kan worden. Daarnaast kan de dop in full colour bedrukt worden en gebruikt worden als bekertje. Wil je liever een andere dop, dan is deze ook te vervangen door een speciale sportdop.

Kies de Dopper die bij je bedrijf past

Doppers zijn in verschillende kleuren te koop zodat je er altijd eentje kunt kiezen die je leuk vindt. Als je de Dopper als relatiegeschenk geeft kun je er dus ook voor kiezen er eentje te nemen die bij kleuren en huisstijl van je bedrijf past. Je kunt zelf bepalen wat erop komt te staan, maar hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een logo of bepaalde tekst of slogan. Er wordt altijd eerst een voorbeeld gemaakt zodat je kunt bekijken hoe het resultaat eruit ziet. Als je dit voorbeeld goedkeurt wordt pas de rest van de Doppers met opdruk gemaakt.