De lekkerste lunch bestellen Amsterdam

Ken je dat? Je wilt lekker lunchen maar hebt het eigenlijk te druk op werk om de deur uit te gaan? Dan is er maar één antwoord mogelijk. Lunch bestellen Amsterdam! Maar, wat ga je dan bestellen? Daar wordt het al een stuk moeilijker, want hier zijn juist heel veel verschillende antwoorden op mogelijk. Misschien heb je al een idee, maar wanneer je dat nog niet hebt kun je zomaar door de bomen het bos niet meer zien! Daarom geven we je tips voor de lekkerste lunch bestellen Amsterdam. Lees snel verder, want hieronder staan ze voor je op een rijtje.

Curry

Misschien heb je nog nooit curry gegeten, of ben je er juist al heel erg fan van. Het gerecht komt van oorsprong uit India en is vaak relatief pittig. Je hebt verschillende kleuren curry. Denk aan groen, gele en rode curry bijvoorbeeld. Ze zijn allemaal superlekker en echte aanraders. Voor velen valt curry onder comfort food, omdat je er zo lekker van opwarmt en het op een ontspannen manier kunt eten.

Kip

Heb je zin in vlees? Bestel dan gewoon lekker veel kip! Een bucket van een goede kip cafetaria is hartstikke lekker en bovendien leuk om te delen.

Roti rol

Roti vindt tevens zijn oorsprong in het Indisch subcontinent. Het is een soort pannenkoek of flens, met daarin meestal aardappel, ei, boontjes en vlees. Die pannenkoek zelf is de roti, en het feit dat er allerlei lekkers in opgerold zit maakt het een roti rol. Heerlijk!

Poké Bowl

Van oorsprong een gerechtje voor surfers in Hawaii dat plotseling over de hele wereld populair werd. Er kunnen allerlei ingrediënten inzitten, van zalm tot kip en avocado tot surimi. Vaak gecombineerd met rijst en geserveerd in een bakje of bowl, vandaar ook de naam.

Bestel gewoon iets waar je zin in hebt

We hopen je goede inspiratie te hebben gegeven. Zo niet, bestel dan gewoon iets dat je aanspreekt! Eet smakelijk.